torstai 22. maaliskuuta 2012

Death Noten Matt cossin housut!

Joten.... housut. Nämä kivat housut joita ilman en voisi cossata, koska olen perfektionisti XD!! Tässä hiukan tosi " mielenkiintoisesta "  projektista, jonka suoritin noiden housujen kanssa.


Ensiksi tietenkin hankin normaalit farkut kirppikseltä, maksoi noin 2 euroa muistaakseni. Huh huh, ei ollut kova hinta kukkarolle. Ostin aika tiukat, sellaiset todella ihonmyötäiset ja noin 7 - 10 senttiä liian pitkät.

Sen jälkeen pistin ne päälle, ja merkitsin siihen kohdat joista ompelen! ( Ja en todellakaan tehnyt tätä siis YÖLLÄ... pois se minusta. )


 Kuten näkyy, en ole mitenkään hirveän taitava tässä hommassa.. mutta näillä mennään!
Sitten tietenkin lähdin ompelemaan nuo sisään taitetut osat niin, että housun lahkeeseen tulee sellainen ikäänkuin rypyn tapainen. Ja minulla oli tätä varten ihan erikseen ostettua hienoa farkkulankaa.
JOKA MENI JA LOPPUI KESKEN ennen kahta viimeistä ompelukertaa!No, ei siinä mitään sitten, aamulla seuraavana päivänä nautin tämän kerrassaan suklaisen ja I H A N A N aamupalan ja täytyy sanoa että se oli todella hyvää!

Sen jälkeen ei muuta kuin kaupunkiin ja eurokankaaseen hankkimaan yksi rulla lisää tätä farkkulankaa...
Vain siksi että edellinen loppui julmasti kesken!! =_______= PÖH!


Mutta ei se mitään, sieltä cityreissulta sattui mukaan myös muutamia muita suloiiiiiisia juttuja joista aion väsätä itselleni hiuskoristeen lolita- asuuni, jonka laitan sitten Desuconiin. ^^
Sitten vain uudestaan hommiin, nyt kun olin saanut hankittua lisää sitä kivaa lankaa. No housut sitten valmistuivat hienosti ( muutamaa kauhukokemusta lukuunottamatta ) ja olen itse ainakin melko tyytyväinen niihin! ^^
Kenkinä cossissani toimivat ah aina niin uskolliset maiharini X3


DERP!!!!!!!No, näiden housujen jälkeen sain vielä sitten aikaiseksi ommeltua Lovelessin Ritsuka cossiinin korvat ja häntyliinin. Ne onnistuivat sinänsä ihan hyvin, korvista tuli vain vähän isot XD - Mutta that's ok.


2 kommenttia: