torstai 24. toukokuuta 2012

Memee! ♥

Elikkäs Memuliini oli käymässä täällä viimeviikonloppuna. Tuli perjantaina ja lähti sitten sunnuntaina myöhään illalla.
Perjantaina puuhailtiin kaikkea kivaa ja käytiin paljussa, leikittiin muuten vain. Lauantaina käytiin kaupungissa "shoppaamassa" vähän ja sitten piknikillä linnanpuistossa. ^^ Se oli oikein kivaa, soitettiin myös Tuhikselle ja kerroimme hänelle että meillä on ikävä ja muuten vain kiusattiin vähäsen kaveria. Mutta onneksi nähdään Juho sitten Desuconissa!
 Noh, sitten mentiin katsomaan linnalle, mutta se oli kiinni, joten päätimme mennä kotiin (eli Alisalle). Katsottiin Laputa (se on IHANA leffa) ja tehtiin kaikkea, mentiin taas paljuun. Paljun jälkeen puuhailtiin kaikkea randomia ja sekoiltiin Juholle mesessä... joo, minua nolotti se aika laitta. Söin taas paljon sipsiä, vaikka ennen desua haluaisin pitää kasvoni finnittöminä.. joten tulipa taas tehtyä viisauksia. Heh.
Noh, sitten aamulla tajusin et kurkkuni on kipeä (mistä johtui tämä tällä viikolla ollut kuumeeni XD) ja ei siinä mitään, huivi vaan kaulaan ja menoksi.
Elikkä mentiin Hämeen linnalle leikkimään, ostettiin perhelippu niin tuli halvemmaksi X3 Seikkailtiin siellä pitkin käytäviä ja niitä hienoja paikkoja siellä katseltiin! ^^


Ja siiten tiedoksi vain, että tällaista seinäkiipeilyä kannattaa harrastaa kun on nilkassa side ja se on turvonnut... XD Because I'm so extreme!

 Njaah, no oli oikein erittäin kiva viinkoloppu. Oli ihanaa olla taas kaveriporukalla ja kivaa kun Memeä näki pitkästä aikaa. Onneksi kohta on Desucon, Juhokin pääsee mukaan! ^^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti