lauantai 11. elokuuta 2012

Elomessut Hämeenlinnassa ~

Elikkäs täällä missä minä asun.
Juups, no herättyäni joskus 12 aikaan (tai viimeistään puoli 1 kun äippä herätteli) oottelin et kummisetä ja -täti tulee käymään. Juteltiin siinä vähän ja sitten saatiin rahaa iskän autosta joka myytiin.
Sain myös kyydin lukiolle asti kummisedältä, koska ne oli menossa pullerin hallille katsomaan mun serkun peliä.
Siellä sitten tapasin Alisan tivolin eessä ja lähdimme kiertämään messualueelle, ostin metrilakua ja söpön cupcaken ♥ Sitten meidän tuli nälkä ja syötiin kalaa yhdellä kojulla.

Sen jälkeen kun olin heittämässä täheitä roskiin niin sinne lensi myös mun cupcake josta olin ehtinyt syödä vaan yhden palasen! EIIIIH! Kakkaa -.-
Kierreltiin vielä vähän ympäriinsä ja en saanut kukkahattutädiltä ilmapalloa koska olen kuulemma liian iso. Enkä ole! Olen ihan lapsi vielä ja HALUAN ILMAPALLON YHYYY.
Menimme sit tivolialueelle ja ostettiin kaks kertalippua, toisella mentiin maailman pyörään (ja otimme ihq kuvia) ja toisella sellaiseen Rainbow laitetta muistuttavaan, joka ei mennyt ihan yhtä korkealle. Mutta hauskaa se oli! "Rainbow"ssa meidän vieressä tosin istui sellainen rasittava pikkulikka joka koko ajan puhui, kertoi missä laitteissa se oli käynyt ja kuinka monta kertaa ja et sen isällä on sellainen pyörä missä on punaiset vanteet. Ai kun kinosti ^^'
ugly and i show it ♥
 Käytiin vielä sitten yhdellä kojulla ostamassa herkkua! Itse ostin suklaaomenan ja Alisa osti suklaamansikkabanaani- tikun. Maistoin siitä ja molemmat oli tosi herkullisia! NOM NOM NOM. (Naomin kanssa olen myös aikeissa tehdä suklaamansikoita!^^)

Käppäiltiin siellä vähän aikaa ja lagailimme nurmikolla, sitten kierreltiin vielä ja alisa osti huivin ja minä punaiset kengännauhat hörhör.
Lopuksi näimme vielä miniponeja ja huskyja joita messuilla oli. SÖPÖJÄÄ! Siitä sit kävelimme linnalle päin katsomaan cruisea, ja lopulta autojen hiivuttua lähdin bussipysäkille josta äippä poimi minut kyytiin ja heitti kotio! ^^


 Oli tosi kiva ja ihana päivä! Hauskaa oli, ensi vuonna sitten ehkä saamme Mintunkin mukaan! ♥

2 kommenttia:

  1. jeees kivaa oli :3 tos vikas kuvas mun hymykuoppa näkyy : D!!

    VastaaPoista