tiistai 11. syyskuuta 2012

Ritsukan takki hörhör :D

Elikkä Ritsuka cossinin, jonka sain kuin sainkin valmiiksi ajoissa, vaikka vähän kiire siinä tulikin.. Cossin takki oli valmis puoli tuntia ennen bussin lähtöä, joten ehdin sitä tehdessä ja muodostaa sisäisen paniikin, ehdinkö ajoissa. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen!

Tämä oli vallan mukava kohta...
Koneen neula ei voinut käsitellä niin paksua kohtaa joten se meni ja katkesi ja piti mennä kauppaan ostamaan paketti neuloja yhden katkenneen tilalle. Jippiii. ^^' No mutta onneksi se oli vain se yksi ja ainoa kerta kun neula katkesi, vaikkaparissa muussakin kohdassa epäilys hiipi sieluun ja en ollut varma olisiko pitänyt yrittää vähän saksia turhaa kangasta enemmän pois..
Btw, ignore rumat sääreni ja ruma olemukseni ylemmässä kuvassa jossa sovitan takkia. Mutta tuolta se näytti ilman hihoja tai mitään säätöä. Aika..eh.. epähieno vielä tuossa vaiheessa.

Theeere, almost done ~
No, kaksi kokonaista päivää varmaankin ainakin sen takin kimpussa häärin, mutta sain onneksi valmiiksi. Ja sormeni kuoli noin sata kertaa kun saksin ja ompelin niitäkin vähän siinä sivussa.. Mutta ainakin takki näytti ihan hyvältä päälläni! XD Tai no... niin luulen. Mutta oli hauskaa, ja kun Naomi oli minun Seimeinäni niin olin tosi iloinen! ^^ ♥
Vielä kun saan kaikki Traconin kuvat Alisalta niin voin taas tehtä kuvapostauksen teksteineen kyseisestä conista. ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti