tiistai 29. tammikuuta 2013

C'mon skinny love what happened here

(title koska kuuntelin kyseistä biisiä autossa)
Ajattelin hiukan kirjoittaa kauneusihanteista, ihanneulkonäöstä ja -tyylistä yleensäkin. En tiedä sanan kauneusihanne oikeaa tarkoitusta enkä jaksa ottaa selvääkään, mutta itse ajattelisin että kauneusihanne tarkoittaa jonkinlaista estetiikkaa, jotain, mikä miellyttää silmää.
En tässä nyt puhu siitä että mikä mielestäni olisi siis omg niiQ parasulkonäkökriiteeri seurustelukumppanilleni, vaan ihan yleisesti siitä, millainen naiskauneus miellyttää silmääni. (Seurustelukumppanihan saa itselläni olla mies, nainen, transu, tyttöpoika/poikatyttö, tai mikä ikinä ja ulkonäkö ei ole tärkein asia).

Näin alkuun pitää heti sanoa, että ihailen suuresti Emma Watsonia (♥♥♥). Emma Watson kuuluu omaan "kauneusihanteeseeni" ja jos pitäisi valita maailman kaunein nainen, vastaukseni olisi Emma. Monihan oli sitä mieltä, että hui kamala kun Emma leikkasi hiuksensa, mutta minun mielestä se oli hyvä. Emma on kaunis sekä pitkillä että lyhyillä hiuksilla ja noh, täytyy paljastaa että lyhyet hiukset ovat mielestäni kovin viehättävät.
just look at that ♥
Emma Watsonin lisäksi toinen julkisuuden henkilö, jota pidän erittäin kauniina, on Emilie Autumn. Hän on kaunis, lahjakas ja no... erilainen! Emilie on vain niin nätti. Punaiset hiukset ja huulet ja vaalea iho. Ah.
Gosh, ihan itkettää kun katselee upeita kuvia hänestä.
 

Julkisuuden henkilöitä, mutta onhan niitä muitakin. Satunnaisia, keksittyjä hahmoja. Kuten L-koodin Shane. Tämä nainen on kertakaikkisen ihana. Hän on niin jätkä kuin tyttö vain voi olla ja en voi sille mitään, jotenkin tämänlainen nainen vain kuuluu "ihanteisiini". Tuollainen poikamainen lesbo. Myönnän, jos tosielämässä elämääni eksyisi "Shane" olisin ihan myyty.
Muutenkin mielestäni poikamaiset tytöt, poikatytöt ja sukupuolineutraalit tytöt ovat kauniita. Lyhyet hiukset ♥. Tai no, tietenkin silmääni miellyttävät poikamaiset tytöt, mutta tarkoitan sellaisia söpöjä, en kaljuja pulleita jonnetyttöjä, joita ei edes ajatettelisi tytöiksi. Ei niissä mitään vikaa, mutta jos nyt tästä oman itsekeskeisen silmäni miellyttämisestä puhutaan.
okei myönnetään, on tissitkin tosi kivoja.
Tykkään tosi paljon punk-, emo-, ja rock-henkisistä tyyleistä ja lävistykset ja tatuoinnitkaan eivät ole pahasta. Ehkä haluaisin itse olla hieman yllä olevan kuvan tyylinen mutta noh, katsotaan nyt sitten mihin tämä laiskuuteni vie.
Vaikka olen lyhyttukkaseksuaali ja poikatytöt ovat ihQ, myöskään pitkätukkaiset ja vähän tyttömäisemmät tytöt eivät ole pahasta vaan saatan joskus jäädä pitkiksikin hetkiksi tuijottelemaan sellaista feminiinistä kaunotarta jos sellainen kuva/ihminen tielleni sattuu.
Itsehän tietenkin aina välillä vaihtelee, millainen haluaisin itse olla. Koska kauneusihanteeni ovat tällaisia, haluaisin myös itse olla edes hieman niiden mukainen mutta kun en voi olla kaikkea samaan aikaan. Toisin sanottuna suurin ongelmani on, ollako pitkä vai lyhyt tukka. Toisaalta haluaisin kasvattaa oikein söpön pitkän tai edes puolipitkän tukan, toisaalta haluaisin läväyttää koko pään siiliksi XD

No mutta, se on sitten sen ajan murhe (minkä ajan??).
Tällainen minä nyt oon enkä ainakaan toisaiseksi muuksi muutu.

4 kommenttia:

 1. tämä teksti oli kuin omasta suustani :--D. Ihan samoist jutuist tykkäilen. Ja nyt kriisi haluunko pitkän ja kauniin tukan vai töyhtöhyyppäilenkö :c
  (tuossa yhdessä kuvassa on muuten poika, Andrej Pejic)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! :'3
   Joo tiedän, mut otin hänet mukaan ihan sen "tyylin" vuoksi kun sopi niin hyvin sekä tytölle että pojalle ja se oli lähimpänä sitä mitä tarkoitin tuossa :'D shhhh ei kerrota ettei muut huomaa.

   Poista
 2. Ohayô! Haastoin sinut tällaiseen :3 http://zero0effect.blogspot.fi/2013/01/haaste_31.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuooo hei joo kiva :--D teenkin sen tästä heti.

   Poista