sunnuntai 24. helmikuuta 2013

30 lukijaa ♥ + stuff

ASdfgh kiitos paljon ;u; Olette kaikki tosi ihania ja kiva että jotain kiinnostaa mun asiat (tai sitten olette vain stalkkereita, heh heh...). 
Postausta Desucon Frostbitesta ja HelLoconista on tulossa kunhan saan kaikki kuvat keräiltyä ihmisiltä ja noin^^ Malttakaa odotella.
Olen myös värjännnyt TAAAAASSS hiukseni. Damn me!! Mutta tällä kertaa on vuorossa Blondi ja ofcourse sininen otsatukka. And I like it very muchhhhh ;I
tällaisenen tää nyt sitten luulee olevansa
Oli myös pitkästä aikaa inspiraatio (yöllä, tottakai) ja sain aikaiseksi tuherreltua tällaisen sotkun jonka olisi tarkoitus esittää Cieliä vaikka häneltä näytäkkään. Koko tilpehööri on tehty tussilla lähes suoraan paperille muutamaa suuntaa antavaa lyijäriviivaa lukuunottamatta.
Olen myös hienoisessa (vai pienoisessa) cosplay kriisissä. Hahmoja joita cossata olisi vaikka kuinka, mutta ei kuitenkaan ainoatakaan jota oikeastaan ihan himottaisi cossata. Olen kyllä aika nirso hahmojen suhteen, myönnän.. XD mutta mutta.
Olisi myös vähän paricossisuunnitelmia
 mutta parit uupuuvat :I Ehkäpä keksin jotain. Desuconille en ole vielä valinnut ketä haluaisin cossailla minäkin päivänä, pitää nyt vähän katsoa että mitä tulee eteen. Yksi jota olen harkinnut on Daisuke Niwa D.N.Angelista mutta pitää nyt miettiä että tahdonko tosiaan. Hahmo olis kyllä tosi helppo toteuttaa ja silleen pidänkin hänestä ja ulkomuoto on kivan "normaali", mutta sitten taas toisaalta en ole mikään sarjan suurin fani ja ja ja huoh. No saa nähdä. Onko mitään ehdotuksia?
tää GIF on vaan jotain niin hienoaaa!!!

4 kommenttia:

 1. Mie oon nyt muutaman ihmisen kanssa jutellut ja tuntuu, että kaikilla on paricossi ongelmia. Tai kun monet haluaisi paricosseja tehdä, mutta sitten ne parit puuttuu. Mä liityn itse tähän jengiin. Tarvitsisi olla jokin sivusto josta voisi käydä vain nappaamassa itselleen kaverin cosplayta varten. :''--DDD

  Tulen myös jakamaan sen tunteen, että haluan cossata vaikka mitä, mutten tiedä mikä hahmo loppujen lopuksi on todella sellainen. (Tai no myönnän, haluan cossata Shuichia taas pitkästä aikaa heti kun saan uuden peruukin, mutta uusi cossi. Purmau)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep u_u parien löytäminen / yhteisten conien/conpäivien löytäminen on hankalaaaaa. Yhy. Ois joo siistiä jos vois vain ottaa jonkun silleen "noin sun kanssa teen tämän ja tämän". XD
   Möyh no mut jos emme löydä pareja niin loogisin ratkaisu on tietenkin tehdä yhdessä joku cossi XD
   Uiiw, Suichi c:♥ Mä pohdin nyt tota Daisukea mutta myös muita "normaalipukuisia" poikia olis vaihtoehtoina..

   Poista
 2. Niin, sitten siinä on tuokin pohdinta vielä jäljellä. owo' (En mä itse edes ajatellut vielä noin pitkälle, että sitten täytyy vielä päästäkkin samaan coniin. Ohohups.)

  Kyllä, tämä on nyt looginen ratkaisua. + sitten jos sulla olisikin vaikka joku kaveri tekemässä cossia sun kanssa niin pitää löytää se jokin sarja. uwu'

  Sun täytyy ottaa Minttua hihasta kiinni ja sanoa, että teette Kaorun ja Hikarun. *salaisesti odottanut sitä hetkeä* Mutmuh, on sulla tässä taas vähän aikaa miettiä ennen seuraavaa conia. owo Yllättä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah, minullaki on toi iänikuinen kriisi löytää yhteistä conia u_u Jepjep ja huoh näiden cossikriisien kanssa.
   Me ollaan kyl joo aateltu esim kesädesulle tehä ne joku päivä, esim sunntaille ;3 Sitten kukaaaan ei erottisi meitä toisistamme! hohohoo.
   Ja sit voisin tehä se Daisuken lauantaille tms kun se on niin helppo kun mun ei tarvis tehä siihen kun paita :--3 ku saisin muut kamat periaatteessa lainaan muilta X3

   Poista