keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Desucon Frostbite 2013!

Uh huh vihdoin ja viimein sain aikaiseksi alkaa tästäkin kirjoittaa. Tosiaan, pahoittelen tekstien vähemmyyttä, on vaan ollut kiire ja kuvien kanssa kesti, joten en oo nyt kirjoitellut ^^' olis kuitenkin tarkoitus nyt vähän enemmän kirjoitella jos jaksan/aika sallii.
Elikkäs heräiltiin siinä kuuden (AUTS) aikaan valmistautumaan ja sitten tavoitteen oli lähteä kahdeksan pintaan kohti Lahtea Alisan kautta. Syystä että minä kuskina ja hukkasin silmälappuni (joka myöhemmin conpaikalla kuitenkin löyty) lähtö myöhästyi sellaiset 25 minuuttia.. XD anteeksi.
Lahdessa oltiin joskus vartti ennen conin aukeemista ja kylmä oli odotella. Muuten meni päivä hyvin, sain myydyksi lähes kaiken mitä ihmiset oli sopinut ostavansa ja mun Ciel cossista otettiin jopa kuvia mikä on ihan kiva koska sitäkin cossia tein yömyöhään ennen conpäivää ja se onnistui ihan hienosti.
Mulla alkoi olla jossain vaiheessa hieman huono olo, joten vaihdoin hotellilla käynnin aikana (joskus klo 5-6) normaalit vaatteet päälle jottei tarvinnut kärsiä bindien ja muiden kanssa.
Iltabileet meni mukavasti, en olisi kehdannut tanssimaan, koska näytän tanssilattialla aivottomalta olennolta joka ei sinne kuulu, mutta koska ensin Jere ja sitten Naomi innokkaasti minut sinne raahasi ja tanssi kanssani vähän aikaa niin kyllä minä siellä vähän aikaa hyppelin.! x)
Sitten kun Naomi ja Jere lähti ja olin Naon sylissä niin jostain kumman syystä en olis halunnut päästää irti, halasin vaan lujasti ja johtuu ehkä illasta, mutta pari kyyneltäkin siinä tirautin.
Juliakin kanssa tuli vietettyä illalla enemmän aikaa ja oli kivaa ja myös Ninniä kävin kiusaamassa kun mentiin kahvioon ostamaan jotain juotavaa/syötävää.
Memen kanssa vietin sitten loppuiltaa koska kumpikaan ei tanssinut ja Memen korviin sattui kova musiikki niin vaelleltiin vessoissa ja istuskeltiin ympäriinsä. Nukkumaan hotellille valuimme joskus 00-02 aikoihin?
Tässä on lauantailta kuvia, minä demoni Ciel ja myöhemmin normaali:

Ja sitten nukkumaan....
Sunnuntaina herättiin aikaisin että coniin päästäisi kymmeneksi/yhdeksitoista, mutta autoa piti käydä siirtämässä koska parkki johon sen jätimme yöllä muuttui maksulliseksi yhdeksältä aamulla joten herätä piti hieman aikaisemmin. Koska sekä itsellä että Alisalla oli huono olo, ei laitettu Visual Kei pukuja vaikka pitikin, vaan ihan normivaatteissa mentiin coniin (sadly). Käytiin Alisan kanssa siirtämässä auto ja ostamassa ruokaa ja sitten kun Minttu ja Meme olivat valmiit, katseltiin vielä hetki typeriä GenieBra mainoksia ostosTV:ltä ja Villit Futarit lastenohjelmaa.
Conissa sitten päivä meni yhtä hyvin kun lauantaikin, piirtelin ja sitten muuten vain hengailtiin ja of course käytiin myyntipöydilläkin ja taidekujalla. Loppuosasta päivää menin hengailemaan Yukin ja hänen kaverin kanssa, sitten Julia lyöttäytyi siihen seuraan (anteeksi että olin niin plaah, olin jotenkin tosi aneeminen ja väsynyt...^^') ja ikävä jäi kun toinen lähti kotio :c
Loppuconin hengailin Alisan, Mintun, Memen sekä Karakurin ja kaverinsa sekä Yukin ja hänen kaverin kanssa (olipa tyhmästi muodostettu lause). Harmittamaan ei tainnut jäädä muuten mikään muu kuin se, etten ottanut Naomin kanssa yhtään kuvaa ;;____;; (kesädesussa sitten!) ja se että mun kamera ei tykännyt musta ja Ninnistä vaan blurras kaikki meidän kuvat mutta otti random ihmisjoukosta hyvin kuvia.
Kaiken kaikkiaan Frosti oli kuitenkin mielestäni tosi onnistunut ja kiva! ♥
Tässä vielä sunnutain kuvat:


Älkää antako kyrpiintyneen ilmeen hämätä, olen tosi iloinen! XD
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
HelLoconista sun muistakin kirjoittelen tänne sitten myöhemmin, nyt saatte tyytyä vain tähän.
Minulla muuten ei ole mitään hajua mitä cossaisin kesädesussa, paitis sunnuntaina olisi ideana vetää Hikaru/Kaoru siskoni kanssa.
Muita ideoita on sitten d.n.angelin Daisuke (en ole varma haluanko), joku random poikamieshuora (...joo..xD) tai joku random casual Ciel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti