tiistai 27. elokuuta 2013

Ulkonäkökriisi + PÄÄSIN SINNE KOULUUN!

Okei, eli hehkutan tän nyt ensiksi tästä alta: MÄ PÄÄSIN SINNE TAIDEKOULUUN JEE JEE JEE!!! <3 Ette uskokaan kuinka onnellinen oon siitä c: Se tosin on hyvinkäällä, joten joudun muuttamaan johonkin soluun (hui), mutta eiköhän se siitä.
Uudella luokalla ei juurikaan ole ketään joka ei olisi edes ihan mukava ja YO puolenkin luokka on mukaisa. Ei siis huolta ainakaan tässä vaiheessa. Sori muuten että en ole näitä tekstejä pystynyt enempää kirjoittelemaan (vaikka te olette varmaan jo menettänyt kiinnostuksenne), ei ole ollut jaksamista ja oikein mitään fiilistä, mutta luulen et se on johtunut tästä hässäkästä ja uudesta koneesta jolle kuvien laittaminen on aika pain in the ass.
Tämä GIF selittäköön tunteeni
Mutta niin.. Oon nyt ollut aika ulkonäkökriisissä itseni kanssa. Eikä siis niin, että tuntisin olevani ruma, eihei (no okei joskus). Mutta minulla on nyt viimeaikoina ollut huono tapa haaveilla siitä millainen haluisin olla, ja sitten olla sen perään vähän pettynyt siihen etten olekaan sellainen.
Tätä asiaa vaikeuttaa esim se että haluan täysin päinvastasii asioita samaan aikaan xD
Esimerkiksi haluisin vetää tukan tosi lyhyeksi, melkein siiliksi ja ostaa nahkatakin ja olla cool ja sillain. Toisaalta samaan aikaan yritän kuitenkin kasvattaa tukkaa ja haluisin olla vähän söpömpi ja tyttömäisempi (en liikaa kuitenkaan). Että sellaista.
Lisäksi en oo lainkaan tyytyväinen mun valtavaan valtavaan perseeseen joka näyttää huonolta ja on epäsopusuhtainen mun muuhun vartaloon ja yght on vaan niin ruma.
 Mutta se siitä ininästä,  toivottavasti jasatte vielä oottaa niitä päivityksiä!

Kyllä, Desupäivitys on tulossa tälleen muutama viikko ennen Traconia

What A King Of Timing I AM!!!

4 kommenttia:

 1. Haeeh, sullakin blogi! <<:
  Mulla on tosi samat fiilikset noitten 'tyylijuttujen' suhteen. Kun haluisin olla sellain UH OLEN COOL mut sit en kehtaa ja aa, oon sillee nyyh, kaikki kattoo mua sille hyi ja ei mulle sovi sellanen asdfgh ahdistaa.
  Se
  li
  tän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejoo C: Joo hankalaa. Mut oo vaan rohkeesti sellanen millanen haluut, ei kukaan kato sua mitenkään oudosti ja on mukavempi kun saa pukeutuu/olla sillain kun ite tykkää.
   Saa selittää XD mäkin aina selitän.

   Poista
 2. Sullahan on aika littee perse. Älä huoli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko tää kehu vai loukkaus mut otan kehuna :'D koska toivoisimpa että olis litteämpi..

   Poista