sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tracon 2013


Wouu, kirjoitampas desun merkintään nähden tän ajoissa. Wau minä.
No anygays, olin seikkailemassa traconissa Allen Walker cossissa Alisan, Mintun, Memen ja Märin kanssa. Perjantaina saavuin jo Tampereelle ja punkattiin Alisalla ja katsottiin vuonna 85 niminen leffa. Nukuin jotenkin tosi huonosti ja oli kylmä tai kuuma ja jotenkaan ei vaan ollu kauheen hyvä nukkua.

Siitä kuitenkin aamu sitten valkeni ja kun oltiin kiroiltuamme tarpeeksi viimein saatu naamat meikattua ja cossit/puvut päälle niin lähdettiin kohti tamperetaloa. Oltiin ajoissa paikalla ja jonotin vielä Alisan kanssa lipun Alisan söpölle lolitakaverille joka hengaili meidän kanssa lauantaina.

tää oli tosi pelottava!

Eikös toi näytäkin aika paljon malliltaan? Olen nätti poika selvästi.

I have never cheated at cards never ever ever no way u uh.

Eka conpäivä menikin sitten tosi kivasti, vähäistä draamaa ehkä mutta sitä lukuunottamatta sujui tosi hienosti! Näin paria uutta ihmistä ja vanhoja kavereita joita on ollu tosi ikävä yyy ja sain aikaiseksi ostaa no.6 mangasta kaksi ekaa osaa sillä sitä nyt näköjään ilmestyy enkuksi. Ihanaa.
Loppuillasta pelailtiin korttia kakkoskerroksessa ja raahauduttiin joskus 12 pintaan takaisin Alisan kämpille.

Julia tsiikailee Julian kenkiä
nauttikaa..."kauniista".. takamuksestani
awww söpöä
awww vielä söpömpää
Allen ei osaa tanssia.

Sunnuntaina oli vähän sama meininki, näin lisää kavereita ja pelailtiin korttia. Toki mua vähän harmitti että con loppui mutta nautin toisestaki päivästä Allen cossissa. Ja uskalsin jopa mennä juttelemaan uusille ihmisille, etenkin oon ylpeä itsestäni että menin jutteleen muille D.Gray-Man cossaajille (ja varsinkin niille Kandalle, Roadille ja Laville joita stalkkasin siellä eh heh...).
 Alisa lähti paikalta vähän aikaisemmin koska kuitenkin asuu Tampereella ja me muut jäätiin odottamaan junaa jossa ei olisi niin iso tungos. Junassa matkalla kotiin olikin sitten vähän väsynyttä meininkiä."lähde mukaan oi kaunis neito"
"en lähde"
chuu  ~

no oompas söpö
reipasta porukkaa
FUCK DIS SHIT!!!!
Oli kyllä ihana con, 2012 vuoden conit alko menee vähän alamäkeen mutta nyt on taas confiilis palannut ja oon tosi onnellinen ja iloinen siitä!

En malta odottaa seuraavaa conia joka on sitten Yukicon ja cossausintoni on aikas kova.
Nähdään sit viimeistään siellä!

4 kommenttia:

 1. Kuolen tolle miekkoselle ton kuvan taustalla mis sä ja Minttu ootte kahvilas :'D sitä ei pysty ees rajaa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama :'D en kestä. Yritin jotenki saada sen pois mut ei sitä saa. Yyy.

   Poista
 2. Ah, ihana, tulee taas ihan con-fiilikselle kun kattelee näitä. Toivottavasti itekkin pääsisi Yukiconiin. ♥ IHANIA KAIKKI HALUUN HALAAMAAN IHMISIÄ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyyy, mulleki tulee ikävä coniin ku kattoo näitä ;u; JOO koita päästä!! Olis kiva jos pääsisit tuleen c:

   Poista