maanantai 21. lokakuuta 2013

Cossia Yukiconiin ~

Arvelin tuossa kaverin kanssa että olis kiva tehdä Yukiconiin jotain Attack on Titan ryhmää. Olishan se kiva, voisin itsekin koittaa saada aikaan mutta vähän jännättää onko aikaa/rahaa/jaksamista sitä toteuttaa. Haluaisin kyllä Levi cossin tehdä koska Leevi nyt vain on mun lempihahmo ja olishan se aika kiva, tekisin sitten kai sen siivooja Levin koska olis vähemmän vaivaa.


Toinen ja ilmainen vaihtoehto olis tehdä joko casual Allen tai joku Allen moderneissa vaatteissa koska. Pitää nyt katsella. Haluaisin kyllä toteuttaa tuon Levinkin, se oli sit suunnitelmissa ellei rahat lopu tai muuta.

6 kommenttia:

 1. Jos pääsen Yukiconiin, niin oisin tulossa ainakin toisena päivänä Arminina. (Tosin Jean on vienyt mun sydämmen viime päivinä. Tai siis Jeanin hiukset... mutta ensisijaisesti varmaan Arminia yritän. En tiedä. SNK:ta kumminkin) 8DD PÄÄSISPÄ SITÄ YUKICONIIN.

  Ja kato ei rahat lopu, aina vähän säästöön ja toteutat pikku hiljaa Leviä. Tässä on aikaa. >:---D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeap jeap ;u; Jos ollaan samana päivänä niin otetaan ainakin kuvia. Njaa, toivon ettei rahat lopu kesken, yritän ostaa halpoja matskuja ym x))

   Poista
 2. Uu ota sitten paljon kuvia, jos cossaat Leviä! *u* Itekin cossaan sitä todennäköisesti Desucon Frostbitessa, mutta en tuota siivoojatyyliä. Yhyy alkoi tehdä mieli jonnekin coniin :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan, tai ainakin yritän! Nyy, onneksi coneja on aika "tiuhaan" kuitenki :c

   Poista
 3. oh god, yrität vissiin joka conissa tappaa mut ;__; Koska Allen ja nyt Levi. LEVI ON IHANA ;__; omg vähän se cossi ois ihana sulle asdfgh ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levi onnn, ughts ihana mies! Heh kiitos<3 toivottavasti näyttää yhtä hyvältä sit mitä kuvittelen.. xD

   Poista