torstai 24. heinäkuuta 2014

Maailman myöhäisin jälkipyykki


OUJEA BLOGGER ANTAA TAAS LAITTAA KUVIA. Mmmmmmh yissss..
Elikkäs empä tässä ole kirjoitellut sitten Yukiconin nähtävästi? No, sitä postausta ette enää saa (voi hitsi) ja voisin tässä alkaa kirjoitella taas vähän aktiivisemmin.


Tässä on tapahtunut nyt kaikenlaista jännää, mm. muutin mun solusta ihan omaan yksiöön kesän alussa. Kesällä oon käynyt Desuconissa, kaverin mökillä, picnicillä ja kohta olis edessä Lontoon matka.
Ai juu, kävinhän mä huvipuistossakin. Hups.

Tässä on kuiteskin nyt ne Desuconin kuvat, itse cossasin lauantaina Aladdinia Magista ja Ninni oli Judal, ja sunnuntaina Cieliä Kuroshitsujista Sebastianina Naomi. Mukana oli myös mun muut perus rumilukset (oikeesti ne on kauniita yhyy) ja oltiin tosiaan perjantaista sunnuntaihin ja lähdettiin sinne ajelemaan kauniisti meidän autolla.
Oli yks mun elämän parhaimpia coneja, empä voi muuta sanoa c:

kaunista porukkaa conissa hmmm
ai että kun oon uguu kawaii neetässä me ollaan kauneimmillaan


meininki aika tui tui
kattokaa mun ryppykättä


Hieno magi ryhmä johon tunkeuduttiin mukaan. Kuvaaja: Virve Ranta

Jeeah. Tää on ehkä maailman jälkimmäisin jälkipyykki ikinä, mutta loppufiilis conista oli että oli todella kivaa. Ainakin lauantaina oli fiilikset katossa ja ei sunnuntaikaan huonompi ollut.
Tuli nähtyä vanhoja kavereita ja vähän vieraampiakin tuttavuuksia (olette kivoja btw) ja ainakin tutustuttiin Ninnin kanssa yhteen kivaan heeboon jonka kanssa sitten ryhmäcossi Traconissa (hopefully).

Ei muuta vaahdottavaa tällä erää.

1 kommentti:

  1. Hei,

    olisiko mahdollista, että toiseksi viimeisen kuvan kuvaajan nimi poistettaisiin?

    VastaaPoista