maanantai 15. syyskuuta 2014

Lontoon hurja elämä

Tässä juuri traconin jälkeen on sitten oikein loistava aika julkaista tämäkin postaus. Eli olin siis kavereideni kanssa Lontoossa viimekuussa kaverini Alisan synttäreiden johdosta ja reissulla viivyimme 6 päivää ja oikein hauskaa oli. Päivät menivät hienosti kun jokainen kaverini oli vuorotellen oksennustaudissa ja itselleni nousi kova 39 asteen kuume, mutta siitä huolimatta saimme toteutettua kaiken minkä halusimme ja käytyä nämä pakolliset kohteet ja tapahtumat : ).

Eka päivä meni lähinnä hotellille löytämisessä ja hotellin lähialueen tutkistelussa. Löydettiin lähikauppamme (tai no, parikin) ja ihan mukaisa ravintolaterassi.

Hotellimme oli aika pieni mutta kotoisa ja meillä oli mukava huone jossa kaikki 5 nukkuivat (ja minä sain oman sängyn, JEAH).

Toisenä päivänä sitten kävimme hankkimassa metrokortit ja kukkuilimme tiemme Piccadilly Circukselle, josta löysimmekin teatterin jonne menimme katsomaan The Phantom of the Opera musikaalin! Se oli muuten mahtava ja aaaah uaaa ne fiilikset ja kaikki. Ihana mahtava ah.

Miten niin huone räjähtänyt tunnin oleilun jälkeen?1?The PHAAAAANTomm of tHE OPERAaaaAA is THeereeE

Illalla musikaalin jälkeen veimme sairastuneen Memen hotelliin ja lähdimme vielä itse sitten sinne läheiseen ravintolaterassiin nautiskelemaan pizzaa ja ruokaa ja juomaan yhdet (oikeesti yhdet, eikä se ollut ees niin hyvää miltä näytti. Yh).Minttu tykkää siitä että oon sen sisko. Kattokaa tota katsetta.
Ihan sama mikä maa, aina Catfishistä tulee tää sama jakso..... =_________=

 Seuraavina päivinä käytiin Madame Tussaudsissa katselemassa vähän vahanukkeleita, Vierailtiin Harry Potter kaupassa King's Crossin asemalla ja käytiin Towetissa sekä vilkaisemassa Big Beniä.

Yhtenä päivistä myös Alisa tarjosi meille synttäriaterian ja syötiin ehkä maailman kivoimmassa susshi paikassa maailman parasta susshia! Nam.

nami nami nami
olin tosi ugu neeLoppujen lopuksi hyvin onnistunut ja hauska matka, lähtisin vielä uudelleenkin! Kaiken kruunasi suhteellisen hauska lentokonematka ja suomen pimeässä yössä hohtavat valot kun alettiin lähestyä maata. Kiitos reissusta! Ruma porukka kuittaa c:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti